Kliknij w kategorię i wyświetl tematy szkoleń.


Temat Najbliższy Termin Szczegóły
Miejsce Cena
rozwiń tematy SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ZDROWOTNYM ŻYWNOŚCI HACCP, ISO 22000, BRC, IFS
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000:2018
pozostałe terminy
03-12 → 05-12-2019
Warszawa 1440 PLN
Ocena i auditowanie dostawców dla branży spożywczej
pozostałe terminy
26-11-2019
Warszawa 640 PLN
Wymagania standardu GLOBALG.A.P. CoC w przetwórstwie ryb, owoców i warzyw
pozostałe terminy
26-11-2019
Warszawa 550 PLN
Wymagania standardu GLOBALG.A.P. w produkcji owoców i warzyw
pozostałe terminy
25-11-2019
Warszawa 550 PLN
Analityk ryzyka w systemach zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
pozostałe terminy
28-11 → 29-11-2019
Poznań 1000 PLN
Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności wg ISO 22000:2018
pozostałe terminy
03-12-2019
Warszawa 550 PLN
ISO 19011:2018 – nowe wytyczne auditowania systemów zarządzania
pozostałe terminy
13-12-2019
Katowice 740 PLN
Koordynator systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności (w oparciu o wymagania standardów takich jak: BRC, IFS, ISO 22000)
pozostałe terminy
16-12 → 18-12-2019
Warszawa 1800 PLN

Do cen szkoleń zawartych w powyższym harmonogramie
należy doliczyć stawkę 23% VAT!