Kliknij w kategorię i wyświetl tematy szkoleń.


Temat Najbliższy Termin Szczegóły
Miejsce Cena
rozwiń tematy SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ZDROWOTNYM ŻYWNOŚCI HACCP, ISO 22000, BRC, IFS
Analityk ryzyka w systemach zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności (ON-LINE)
pozostałe terminy
19-04 → 20-04-2021
ON-LINE 1000 PLN
Analiza ryzyka i ocena zagrożeń w systemach zapewnienia bezpieczeństwa żywności (ON-LINE)
pozostałe terminy
10-05-2021
ON-LINE 550 PLN
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg standardów BRC Food oraz IFS (ON-LINE)
pozostałe terminy
07-06 → 09-06-2021
ON-LINE 1500 PLN
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018 (ON-LINE)
pozostałe terminy
19-04 → 20-04-2021
ON-LINE 900 PLN
Komunikacja interpersonalna dla audytorów wewnętrznych i pełnomocników systemów zarządzania (ON-LINE)
pozostałe terminy
23-04-2021
ON-LINE 700 PLN
Koordynator systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności (w oparciu o wymagania standardów takich jak: BRC, IFS, ISO 22000) (ON-LINE)
pozostałe terminy
26-05 → 28-05-2021
ON-LINE 1800 PLN
Kultura bezpieczeństwa żywności zgodnie z BRC v8 oraz w powiązaniu z Food Fraud i Food Defense (ON-LINE)
pozostałe terminy
26-05-2021
ON-LINE 640 PLN
Ocena i auditowanie dostawców dla branży spożywczej (ON-LINE)
pozostałe terminy
28-05-2021
ON-LINE 640 PLN
Wycofanie i zwrot wyrobu z rynku. Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie (ON-LINE)
pozostałe terminy
03-06-2021
ON-LINE 550 PLN
Wymagania standardu RSPO SCC (ON-LINE)
pozostałe terminy
07-05-2021
ON-LINE 450 PLN
Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018 (ON-LINE)
pozostałe terminy
19-04-2021
ON-LINE 550 PLN
Zmiany w standardzie FSSC (wersja 5) wraz ze zmianami w normie ISO 22000:2018
pozostałe terminy
30-04-2021
300 PLN

Do cen szkoleń zawartych w powyższym harmonogramie
należy doliczyć stawkę 23% VAT!