Kliknij w kategorię i wyświetl tematy szkoleń.


Temat Najbliższy Termin Szczegóły
Miejsce Cena
rozwiń tematy SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ZDROWOTNYM ŻYWNOŚCI HACCP, ISO 22000, BRC, IFS
Analiza ryzyka i ocena zagrożeń w systemach zapewnienia bezpieczeństwa żywności
pozostałe terminy
04-11-2019
Warszawa 550 PLN
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000:2018
pozostałe terminy
25-09 → 27-09-2019
Katowice 1440 PLN
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg standardów BRC Food oraz IFS
pozostałe terminy
26-08 → 28-08-2019
Gdańsk 1500 PLN
Food Defense
pozostałe terminy
12-09-2019
Warszawa 550 PLN
Ocena i auditowanie dostawców dla branży spożywczej
pozostałe terminy
03-09 → 04-09-2019
Warszawa 640 PLN
Wymagania standardu IFS
pozostałe terminy
26-08-2019
Gdańsk 550 PLN
Wycofanie i zwrot wyrobu z rynku. Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie
pozostałe terminy
12-11-2019
Bydgoszcz 550 PLN
Wymagania standardu GLOBALG.A.P. CoC w przetwórstwie ryb, owoców i warzyw
pozostałe terminy
26-11-2019
Warszawa 550 PLN
Wymagania standardu GLOBALG.A.P. w produkcji owoców i warzyw
pozostałe terminy
25-11-2019
Warszawa 550 PLN
Analityk ryzyka w systemach zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
pozostałe terminy
10-09 → 11-09-2019
Poznań 1000 PLN
Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności wg ISO 22000:2018
pozostałe terminy
25-09-2019
Katowice 550 PLN
ISO 19011:2018 – nowe wytyczne auditowania systemów zarządzania
pozostałe terminy
29-07-2019
Sopot 740 PLN
Wymagania BRC Global Standard v8
pozostałe terminy
17-09-2019
Poznań 640 PLN
Food Fraud / Zafałszowania żywnościowe
pozostałe terminy
29-07-2019
Gdańsk 640 PLN
Koordynator systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności (w oparciu o wymagania standardów takich jak: BRC, IFS, ISO 22000)
pozostałe terminy
19-08 → 21-08-2019
Gdańsk 1800 PLN

Do cen szkoleń zawartych w powyższym harmonogramie
należy doliczyć stawkę 23% VAT!