Kliknij w kategorię i wyświetl tematy szkoleń.


Temat Najbliższy Termin Szczegóły
Miejsce Cena
rozwiń tematy SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ZDROWOTNYM ŻYWNOŚCI HACCP, ISO 22000, BRC, IFS
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000:2018
pozostałe terminy
26-03 → 28-03-2019
Katowice 1440 PLN
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg standardów BRC Food oraz IFS
pozostałe terminy
24-04 → 26-04-2019
Katowice 1500 PLN
Ocena i auditowanie dostawców dla branży spożywczej
pozostałe terminy
25-04-2019
Łódź 640 PLN
Pełnomocnik systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności – rola i zadania – doskonalenie warsztatu
pozostałe terminy
25-03 → 27-03-2019
Bydgoszcz 1350 PLN
Wycofanie i zwrot wyrobu z rynku. Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie
pozostałe terminy
26-04-2019
Wrocław 550 PLN
Zmiany w standardach bezpieczeństwa żywności IFS v 6.1, FSSC 22000 v 4.1, ISO 22000:2018 w BRC Global Standard v 8
pozostałe terminy
28-03-2019
Warszawa 640 PLN
Analityk ryzyka w systemach zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności
pozostałe terminy
15-04 → 16-04-2019
Katowice 1000 PLN
Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności wg ISO 22000:2018
pozostałe terminy
26-03-2019
Katowice 550 PLN
ISO 19011:2018 – nowe wytyczne auditowania systemów zarządzania
pozostałe terminy
25-03-2019
Rzeszów 740 PLN
Wymagania BRC Global Standard v8
pozostałe terminy
16-04-2019
Bydgoszcz 640 PLN
Food Fraud / Zafałszowania żywnościowe
pozostałe terminy
02-04-2019
Poznań 640 PLN

Do cen szkoleń zawartych w powyższym harmonogramie
należy doliczyć stawkę 23% VAT!