Kliknij w kategorię i wyświetl tematy szkoleń.


Temat Najbliższy Termin Szczegóły
Miejsce Cena
rozwiń tematy SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ZDROWOTNYM ŻYWNOŚCI HACCP, ISO 22000, BRC, IFS
Analityk ryzyka w systemach zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności (ON-LINE)
pozostałe terminy
09-09 → 10-09-2021
ON-LINE 1000 PLN
Analiza ryzyka i ocena zagrożeń w systemach zapewnienia bezpieczeństwa żywności (ON-LINE)
pozostałe terminy
29-09-2021
ON-LINE 550 PLN
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018 (ON-LINE)
pozostałe terminy
18-10 → 19-10-2021
ON-LINE 900 PLN
Auditor wewnętrzny zarządzania bezpieczeństwem żywności wg standardów BRCGS oraz IFS (ON-LINE)
pozostałe terminy
20-09 → 22-09-2021
ON-LINE 1500 PLN
Komunikacja interpersonalna dla audytorów wewnętrznych i pełnomocników systemów zarządzania (ON-LINE)
pozostałe terminy
12-08-2021
ON-LINE 700 PLN
Koordynator systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności (w oparciu o wymagania standardów takich jak: BRC, IFS, ISO 22000) (ON-LINE)
pozostałe terminy
13-10 → 15-10-2021
ON-LINE 1800 PLN
Kultura bezpieczeństwa - wymóg standardów żywnościowych uznawanych przez GFSI (BRC, IFS, FSSC) oraz wymóg prawny (ON-LINE)
pozostałe terminy
17-08-2021
ON-LINE 390 PLN
Ocena i auditowanie dostawców dla branży spożywczej (ON-LINE)
pozostałe terminy
19-11-2021
ON-LINE 640 PLN
Wycofanie i zwrot wyrobu z rynku. Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie (ON-LINE)
pozostałe terminy
13-09-2021
ON-LINE 550 PLN
Wymagania standardu IFS (ON-LINE)
pozostałe terminy
10-08-2021
ON-LINE 390 PLN
Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018 (ON-LINE)
pozostałe terminy
21-09-2021
ON-LINE 550 PLN
Zmiany w standardzie FSSC (wersja 5) wraz ze zmianami w normie ISO 22000:2018
pozostałe terminy
31-07-2021
300 PLN

Do cen szkoleń zawartych w powyższym harmonogramie
należy doliczyć stawkę 23% VAT!